.

Алат За Поправку Резбарење, Сет За Поновно Резбарење Добра Рђа Высокопрочный Сет За Убацивање Навоја за Индустријске Опреме

Алат За Поправку Резбарење, Сет За Поновно Резбарење Добра Рђа Высокопрочный Сет За Убацивање Навоја за

RSD 19.59

Продукти
Доступно за наручивање

Увоз опреме или механичка инчни резбарење оштећени, и да их је неопходно заменити на миллиметровую тему у вези са испоруком резервних делова.Исте шрафови се могу користити и након поправке.Користите проволочный шраф (посебан) славина за точење, дубина прислушкивање би требало да прелази дужину причвршћивање жице спиралним рукав.Типична употреба : поправка навојем рупе компоненте, као што су поправке навојем рупе шаблона литьевой машине. Скуп завртња жице постављен у отвор вијка workpiece као алуминијумских легура за то да се формира стандардни унутрашњу нит са высокопрочными, износостойкими и високом прецизношћу.У случају грешке, навоја или поправка оштећених унутрашњим навојем рупе са навојима рупа може бити економично и ефикасно да се поправи уз помоћ навојним рукав као средство за поправку. У случају грешке, навоја или поправка оштећених унутрашњим навојем рупе са навојима рупа може бити економично и ефикасно да се поправи уз помоћ навојним рукав као средство за поправку.Када постоји проблем са инсталацијом шраф шраф подлошке, метални, (нпр.Карактеристика : 1.we-text табела,Листа пакета : 1 x Спиральное сверло1 x Завртањ Tap1 x Кеи1 x Паузу Пин Tool1 x Хек ключ15 x Поправке резбарење Insert Note : Instructions Drill рупе помоћу одговарајућег бушилице.Исте шрафови се могу користити и након поправке.Користите алат за јаза пин да усклади скупштине оловку (реп) са чекић да удари по пробивному инструмент, и хвостовую регулатор може да се уклони.

Повече информация

Item Type:
Thread Sleeve
Material:
Stainless Steel
Thread Insert Size:
M9x1.25 Length
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Spiral Drill :
1 x Screw Tap :
1 x Wrench :
1 x Break Pin Tool :
1 x Hex Wrench :
15 x Thread Repair Insert :
Instructions :
Drill holes using a matching drill bit. :
Use wire threaded (special) tap tapping, the tapping depth must exceed the wire screw sleeve mounting length. :
Insert the wire screw into the mounting wrench with the tail down. Turn the wrench handle to screw the wire screw into the threaded hole. :
Use a break pin tool to align the mounting handle (tail) with a hammer to strike the punching tool and the tail handle can be removed. :
When there is a problem with the installation of the threaded screw sleeve, (such :