.

Coldlike дуборезом Електрични Длето,Угаона брусилица Модификована Електрична Длето Сечење Машина, м10 адаптер скуп Променио 100 Угаона брусилица У Силу Длето

Coldlike дуборезом Електрични Длето,Угаона брусилица Модификована Електрична Длето Сечење Машина, м10

RSD 43.29

Продукти
Доступно за наручивање

МОДИФИКАЦИЈА УГАО брусилицом : У поређењу са традиционалним молотками и зубилами, коришћење овог алата и угаона брусилицом/мотор ради посао на дрвету лакше и брже.ЕЛЕКТРИЧНА МАШИНА ЗА ОРЕЗИВАЊЕ ДЛЕТА : Безбедно, ефикасно повећати ефикасност рада, снага зависи од вашег угаоне брушење-станка, веома елегантан, контролисан и континуалан процес гравирање, једноставан за инсталацију и употребу алата.АЛАТИ за обраду ДРВЕТА : Професионални вајари могу да се користе од стране љубитеља и студентима.Чак и ако користите врховима прстију за лако додир и вибрација, то неће оштетити ваш прст са светло притисак.У КОМПЛЕТ ИСПОРУКЕ САДРЖИ : 1*угаона брусилица за обраду дрвета долотом, 3*орах, 2*длето, која може бити инсталирана на угаоне брусилице са 8 мм и 10 мм моторными бедема. 100% СЕРВИС : Ако сте збуњени квалитетом производа или имате било каквих других питања, можете нам писати, а ми ћемо бити срећни да реши овај проблем за вас.Ако нисте задовољни са производом или не одговара, можете да контактирате са нама, ми ћемо вам дати задовољавајући одговор.Спецификација : Назив производа : Угаона брусилица деревообрабатывающее долотоПродукт техничке карактеристике : може бити постављена на углу брушење машине са 8 мм и 10 мм моторными бедема Коришћење производа : резбарије у корену, резбарије у дрвету, бамбус резьбаустановка кораци : 1. Припремите продукт2. Ставите на матицу и чврсто спин њен 3. Ставите љуску 4. Причврстите бочне шрафови глава одвијач 5. Кликните на дугме да спречи долото6. Инсталација је сада завршена■ Напомена : због разлика између различитих монитора слика не може да одражава стварни боја производа.Ми гарантујемо, да је стил ће бити исти као што је приказано на слици.Због ручног мерења и различите методе мерења,молим вас, дозволите 1-3 цм одступање.Хвала!.

Повече информация

Product name:
Angle grinder woodworking chisel
Product specifications:
can be installed on angle grinders with 8mm and 10mm motor shafts
Product use:
root carving, wood carving, bamboo carving
installation steps:
1. Prepare the product :
2. Put on the nut and rotate tightly :
3. Put on the shell :
4. Fix the side screws with a screwdriver :
5. Press the button to prevent chisel :
6. Installation is complete :
■ NOTE:
Due to differences between different displays,the picture may not reflect the actual color of the item.We guarantee that the style is the same as shown in the picture. :
Due to manual measurement and different measurement methods,please allow 1-3cm deviation.Thank you! :