.

RRRYN Фитнес Опрема За Мршављење, Подесива Брзина Челичне Жице скок конопац Прескакање Фитнес Опрема Погодан за Фитнес Вежбе да изгубе Тежину (Боја : плава)

RRRYN Фитнес Опрема За Мршављење, Подесива Брзина Челичне Жице скок конопац Прескакање Фитнес Опрема Погодан

RSD 24.66

Продукти
Доступно за наручивање

*Ергономски дизајн, безбедан и лак за фитнес.Вежбање мишићне снаге и бодибилдинг, сачувајте снагу и моћ. *То вам омогућава да обављају вежбе у било ком месту у било које време да се постигне своје фитнес циљеве, идеалан за вежбање код куће, у канцеларији, теретани, на отвореном или чак и на путу. *Можете да носите их са собом,да тренира задњица, леђа, руке, рамена, притисните и формира савршену тешка дупе. *Једноставан и брз начин да се формира његово тело је Идеалан за спаљивање непотребних калорија. *Ако имате било каквих питања, молимо вас да нас контактирате, ми ћемо вам пружити најбољу услугу!.Здраво, добродошли у моју продавницу, имам много робе, увек ће бити погодна за вас!Спецификација : Материјал : АБС са жицом.Боја : црна, жута, црвена, плава, розе Величина : Дужина дршке : око 12 цм Дужина конопца : око 3 м Опис : Прескакање конопца може да допринесе топлотне функције у ту.Чини ваш кардиоваскуларни систем све јачи и здравији.Да би ваше акције брз и да тежину вашег тела одржив.Карактеристике : - Уштеда енергије.- Мањи отпор.- Такмичарски избор.- Брза јумп ропе, лако.- Обезбеђује трајност и максималан број обртаја у секунди.- Жица, отпорне на увртање и излому, може да побољша поузданост, брзину и издржљивост.- Најбољи избор за брзо мршављење, тонизирования и одржавање тонуса мишића.- Скакање ужад-одличан алат за било ког нивоа физичке кондиције или циљ.Вез Крст Пакет укључује : 1к јумп ропе у циљу да се избегне непотребне проблеме између нас, молимо вас да потврдите да је производ погодан за вас да приликом куповине.Ако нисте сигурни, молимо вас, реците ми број, или да ми пошаљете неколико фотографија, хвала!.

Повече информация

Material:
ABS with wire.
Color:
Black, Yellow, Red, Blue, Pink
Size:
Handle length
Rope length:
About 3m
Description:
Rope skipping can promote the heat function into the better one. :
Makes your Cardiovascular more and more strong and healthy. :
In order to make your action quickly and make your body’s gravity steadily. :
Features:
- Saving energy. :
- Less resistance. :
- Competition choosing. :
- High speed skip rope, lightweight. :
- Allows for durability and maximum rotations per second. :
- Twist and kink resistant wire can increase reliability, speed and endurance. :
- Best choice  for shedding weight fast, toning up and maintaining muscle tone. :
- Skipping ropes are an excellent tool for any fitness level or goal. :
Package includes:
1X Rope Skipping :
In order to avoid unnecessary trouble between us, please confirm that the item is suitable for you when purchasing. If you are not sure, please tell me the number or send me some pictures, thank you! :